2015-08-23 09:12:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szundikálnál egész nap

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Semmin sem kell törni a fejed, minden magától megoldódik, elrendeződik. Normális körülmények között ez idegesítene, mert szereted irányítani a dolgokat és a környezetedet. Ma hagyod, hogy a dolgok és szeretteid irányítsanak, s a hozzájuk való alkalmazkodás most nem elviselhetetlen. Élvezed, hogy gondoskodnak rólad. Most erre van szükséged.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hirtelen annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy ki sem látszol belőle. Ettől nem vagy túlzottan lelkes, és könnyen előfordulhat, hogy nem lesz köszönet a munkádban. Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, a csúcsforgalmat, az autózást se erőltesd. Mélyedj el gondolataidban vagy az alkotásban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha nem várnátok vendégeket, akkor fel sem kelnél, csak olvasnál, szundikálnál egész nap. Szívesen álmodozol ma, érzelmileg kiegyensúlyozott, nyugodt vagy. Élvezd ezt a szép napot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma kissé bágyadtabb vagy, mint lenni szoktál, de ez nem baj. Jó alkalom a tegnapi beszélgetések értelmezésére. Hangulatod álmodozó, talán ábrándokat is kergetsz. Elhatározod, hogy kézbe veszed, és megtervezed a jövődet. Nem bízol semmit sem a véletlenre. Ez persze nagyon szép és fontos döntés, de egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon majd be is fogod majd tartani a fogadalmad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lassanként már te sem igazodsz el saját érzelmeiden. Nem tudod eldönteni, hogy szívedre vagy eszedre hallgass-e. Az Oroszlán minduntalan belesétál saját csapdájába, és tehetetlenül vergődik ahelyett, hogy megpróbálna kimászni belőle. Ne bízd a döntést az időre, mert könnyen előfordulhat, hogy elégedetlen leszel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ahelyett, hogy kihasználnád ezt a csodálatos nyári napot, munkával töltöd az idődet. Családod nem hajlandó szolidaritást vállalni veled, ők mindenképpen a tervezett program szerint alakítják napjukat. Talán jobb is így, hiszen az üres házban jobban tudsz koncentrálni. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan végzel a munkáddal, így pihenésre is jut idő.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nincs különösebb akadálya annak, hogy ezt a napot is pihenéssel töltsd, de furdal a lelkiismeret, hogy miért nem a tervezett munkákat végzed inkább. A hétvége a pihenésé, kérj segítséget a feladatokhoz!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Van valaki a környezetedben, aki most igazán rá van szorulva a segítségedre, ha te nem lennél, egyedül maradna a problémáival. Ne nézd az órádat, szenteld neki a teljes napod, mert ezzel talán kibillentheted a rossz hangulatából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne becsüld túl a saját ítélőképességed, ne hidd, hogy tévedhetetlen vagy. Ha ismerőseid vagy barátaid ma felhívják a figyelmed valamilyen tévedésedre egy fontos részletkérdésben, vagy a tiednél jobb megoldást javasolnak, akkor első reakciód ne a dühödt visszautasítás és a kioktatás legyen, hanem gondolkodj el azon, amit mondtak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók valamilyen románcot, flörtöt jeleznek, aminek lesz folytatása is! Valakivel kapcsolatban túlságosan gyanakvó vagy, pedig nem önző érdekek vezérlik az illetőt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az életet ma megfoghatatlanul szépnek látod. Szeretteid, ismerőseid csak mosolyognak a bajszuk alatt hirtelen hangulatváltozásod láttán, s mindent elkövetnek, hogy felhőtlen derűd legalább estig kitartson.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok olyan kérdéssel találhatod magad szembe, melyek elméleti megközelítése eleve kudarcra van ítélve. A bölcs mondás úgy tartja, hogy a puding próbája az evés. Az is lehetséges, hogy egy csapásra kiderül az igazság, amikor azt mondod: elegem van…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: